alastomat suomalaiset naiset eroottinen hieronta miehelle

PARTY FRAUEN SEXFILM Dildo Züge Femsub für Sie. Gratis Porno DVDs und kostenlos. Sinnliche Tantra. saunaclub düsseldorf.

..

Jatka hersyviä alastonkertomuksia tällä samalla saitilla , olen ihan täpinöissäni lukenut sinun mahtavia paljastuksia. Keksittyjä kertomuksia,joilla ei toivon mukaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Alasti on mukavaa Minun on kuitenkin jatkettava, vaikka toiset eivät näitä hyväksyisikään. Silloin, kun kaikki alkoi oli tilanne sellainen, että se koko homma oli aivan uutta minulle ja hierojallekin ja se vain alkoi aivan yllättäen. Kun eka kerran olin hänen edessään aivan alasti, suuret rintani pystyssä ja tumma mirrini ihmeissään, en oikein tiennyt itsekään, ei ehkä hänkään, että miten siinä näin kävi.

Hän oli aivan kummissaan ja sanoi, että ei olisi sentään sen uskonut näin käyvän ja näin komean esityksen saavan itselleen. Ensiksi vähän arastelimme ja hän siinä vaiheessa kysyi, että saisiko silittää sitä vähän?

Kaikki kävi kuitenkin luontevasti ja kyllä siinä hierominen jatkui aivan normaalisti. Teimme tälläista hieromista useamman kerran, siis pelkästään kokovartalo hierontaa, minun ollessani kokonaan alasti hänen edessään.

Kerran hän sitten alkoi minulle enemmänkin avartumaan ja kertoi, että hänen vaimonsa oli hänet jättänyt, koska siitä hommasta ei tullut mitään , sillä hän oli sairas mies. Hän oli jäänyt yksin ja oli alkanut tehdä hieromishommia, käytyään ensin jonkinlaisen kurssin.

Työstä hän oli jo joutunut luopumaan ja tämä oli hänelle lisäansiota pienen sairaseläkkeen lisäksi. Hän ei siis pystynyt siihen, mitä vaimo olisi vaatinut. Usein oli kuulemma ajatellut, että pyytäisi jonkun naisen riisuutumaan alasti ja kysyisi lupaa hieroa kaikkia paikkoja.

Sitten minä olin se hänen asiakkaistaan, kenelle tämä homma lankesi. Hän kehui minua ja sanoi, että varmasti moni mies olisi kateellinen, jos tietäisi, että minä olen hänet nähnyt ja kokeillut sellaisessa tilanteessa.

Sanoin, että olin joskus suunnitellut mennä jonkun lehden alastonmalliksi, mutta se oli jäänyt. Mieheni kyllä oli ottanut minusta joitakin kuvia koemielessä ja niitä minulla on muutamia. Lupasin sitten joskus antaa hänelle muistoksi pari kuvaa, kun tämä homma loppuu meidän osaltamme. Aina hieroessa hän tuli joskus hyvinkin lähelle,ja antoi kuin huomaamatta alapäänsä koskettaa minua ja kyllä siellä selvästi tuntui jotain, mutta ei kuietnkaan vaimolle tarpeeksi.

Koskaan hän ei ehdottanut minulle mitään ja olimme aivan parhaat kaverit ja hän teki vain työnsä, minä nautin kaikesta ja toivottavasti hänkin. Hän oli myös huomannut sen, että nautin myöskin riisuutumisesta ja kerran kuin vahingossa oli hän unohtanut väliovensa eteiseen hiukan raolleen ja seuraava miesasiakas oli siellä tulossa huoneeseen, juuri kun olin nousemassa ja alkamassa vaatettamaan itseäni.

Mies pahoitteli ja pyysi anteeksi, mutta sanoin vain, että eikö ole nyt parempi nähdä minut tässä livenä, kuin ikkunan takaa tai jossakin kuvissa. Seuraavalla kerralla hän sanoi, että oli asiakas ollut erittäin tyyytyväinen näkemäänsä.

Näin siis jatkui hänen sairastumiseens asti ja homma loppui. En kuitenkaan ole keneltäkään muulta hieroojalta saanut näin hyvää palvelua.

Hyvä, hyvä lisää jatkoa, ja kerro joku kliimaxi juttu! Peiton alla mukampaa Oli miten oli,niin en hyväksy tuollaista.

Kyllä molempien pitäisi tietää mikä on laillista,luvallista hierojan ja asiakkaan välillä. Mielestäni tuollaiset hierojat on ammattitaidottomia ja tuollaiset asiakkaat kuuluu marssittaa pois. Näin se vaan menee. Taidat olla joku aivan erikoinen henkilö, riipputisseineen, mitkä eivät ketään kiinnosta. Mitä pahaa siinä on, jos kaksi ihmistä tekee mitä tykkäävät? Minä mielestäni autoin sairasta ihmistä ja hän oli oikein tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa. Minun tissini ja mirrini kiinnosti häntä ja toivon, että hän vielä jatkossa olisi monta kertaa saanut itsensä tyydytettyä katsoessaan minun komeita valokuvia.

Kuuleman mukaan moni hänen entisistä asiakkaista oli sanonut, että olisivat ostaneet monta lehteä, jos minä olisin ollut siellä. Olen ollut oikein tyytyväinen, että hän on kuviani näyttänyt vieraille miehille ja heillä on siinä vaiheessa alkanut alapää sekoilla.

Minulla on mitä näyttää ja en siitä ujostele. Peiton alla mukavaa Mitäs se sulle mikä mä oon ja miks oot toisen naisen rinnoista kiinnostunut? No sun harmiksesi voin kertoa,ettei mitään riippurintoja ole,vaan sirot,sievät ja urheilijamalliset ja nekin kiinnostaa monia. Kyllä niilläkin saa miehen sekaisin,kuten on käynytkin.

Kyllä siinä on paljonkin pahaa jos seksiä harrastaa miten sattuu ja kenen kanssa tahansa. Ujostelemisessa ei ole mitään väärää,jokaiselle pitää suoda intiimisuoja jos tilanne ja henkilö vaatii sitä. Liika paljastelu taas on sopimatonta ja epäasiallista. Kyllähän mullakin on mitä näyttää,mutta onneksi oon tarpeeksi fiksu että osaan tehdä sen oikealla tavalla,oikeassa paikassa,oikeaan aikaan ja oikean henkilön kanssa. Ujostelusta annan plussapisteitä ja liiasta paljastelusta miinuksia.

On sitten hyvä, että sinulla on myös sopivan kokoiset paikat. Kaikkien täytyy olla niihin tyytyväisiä. Ihanaa kun on taas kesä ja saan olla tämänikäisenäkin välillä valkoisessa t-paidassa, ilman kiristäviä rintaliivejä. Nännin päät komeasti suurten rintojen kanssa pystyssä,sopivasti läpi katsottavissa paidan alta.

Kyllä siinä miesten päät kääntyvät. Tällä viikolla on kuitenkin hierojakin ja ilmeisesti siellä muillekin kaikenlaista tapahtuu, kun näitä juttuja lukee. Minä olen kuitenkin jo etukäteen tehnyt selväksi, että mitä siellä tehdään. Moraali ja järki Sä taas oot erittäin sairas ihminen. Jokaisen oma asia minkälaiset paikat on. Onneks itse osaan pukeutua asiallisesti ja fiksusti,alusvaatteisiin myös kuten kuuluukin.

Todella noloa ja höhlää kulkea ilman liivejä. Hierojalla tapahtuu sitä mikä on laillista ja luvallista,hierojan toimen kuvaan kuuluvaa. Liekö tuo sun hierojasi on edes mikään oikea jos tekee jotain luvatonta siellä tai sitten sä olet joku hierojan ahdistelija,joka vaatii tekemään sellaista,mikä ei kuulu hierojan työhön.

Tänään on taas se ihana päivä. Voi olla vaikka mitä peukalointia molemmilla puolilla. Kyllä ihminen osaa nauttia kaikesta. Oman miehen kanssa on ihanampaa ja nautittavampaa. Hyh hyi kuvottavaa,inhottavaa ja oksettavaa. Ei siinä paljon paljastettavaa ole, mutta olisi kuitenkin mielenkiintoista. Kuitenkaan kaikki ei hyväksy tätä ja on sitten kait mentävä toiselle osasolle.

Voisin jatka kirjoittelua muualla, kerro missä. Eiköhän ne ole nuo pervot naikkoset,jotka tekee tuommoiset jutut laillisiksi ja hyväksityiksi. Noita pervoja kun löytyy myös naisista,mikä on todella inhottavaa ja ikävää. Kyllä tuollaista kuuluu ehdottomasti paheksua.

Kyllä thaihierojilla on yleensä jotain vaatetta päällä, kun he hierovat. Joo ne thaihorot tiedetään kyllä. Kyllä minä olen hieronut monia naisia alasti. Ja kyllä alkaa seisomaan muna kun jotain 18 vuotiasta kaunista naista hieroo ja sit se alkaa siin vohkimaan vaikka en mitään intiimi paikkoja hiero. Mut On käynyt niin et nainen levittää itse jalkojaan oikein auki ja ei ole epäselvää et mitä se silloin haluaa.

Ei kaikki onneks ala voihkimaan ja levittää jalkojaan,eikä ole mikään tarviskaan. En minä välttämättä levitä jalkojani ja ala voihkimaan, mutta muuten kyllä on ihanaa olla vieraan miehen käsittelyssä minuuttia ja koko ajan aivan alasti toisen silmien edessä. Vaikka olen jo tämän ikäinen, niin kyllä minussa riittää katsomista ja varmasti toinenkin sen huomaa. Asia jää kyllä aina siihen sormipeliin, mutta se on ihan tarpeeksi.

Mukavuuden tunne jatkuu pitkään iltaan, jolloin jatkuu homma kotona. Minusta kivempaa pitää pikkuhousut jalassa ja pyyhettä päällä,eikä ne ole olleet koskaan tiellä. Mielestäni tuo sormipeli ja muut seksiin liittyvät jutut kuuluvat omalle miehelle ja ihanampaa on olla oman miehen käsittelyssä,katseltavana.

Hierojan kuuluu hoitaa vain ja ainoastaan,hänen työhönsä kuuluvat jutut,eikä mitään muuta. Onneks en oo koskaan valinnut mieshierojaa, aina naisen.

Kyllä vaan tykkään pitää pikkuhousut jalassa, eivätkä koskaan ole olleet tiellä. Kirjoitan nyt vielä kerran, kun on vauhtiin päästy.

Eivät ne pikkuhousut olekaan tiellä, mutta on paljon mukavampaa olla ihan ilman. Puhuin viime viikolla hierojan kanssa aika vapaasti asioista ja kaikesta muustakin. Hän sanoi, että kyllä silloin eka kerran vähän ihmetteli, kun sanoin ottavani kaikki vaatteet pois päältäni. Hän siinä katseli, kun rintaliivit putosivat pois rintojen päältä ja sitten vielä alushousutkin, kuulemma viisari värähti ja ei ollut aikoihin nähnyt vastaavanlaista näkyä.

Ihmetteli, jos ei jokaisen miehen vehje reakoi sellaisen näyn edessä. Mutta me sovittiin, että ei sitten muuta, kuin vain hierontaa käsin, vaikka saakin mennä aika lähelle vakoa. Tissit tietysti saa hoitaa kunnolla. Hän sanoi, että kyllä aika usein ainakin keski-ikäiset naiset haluavat hierontaa aika reilusti ja vaatetus on hyvinkin paljastavaa.

Siis vaaleat alushousut, mistä hyvin karvoitus näkyy läpi ja liivit pitsiset, mistä nännit paistavat läpi. Olen luvannut hänelle jotain, silloin, kun olen hänen hierottavanaan viimeisen kerran. Olen käskenyt hänen myös lukea näitä juttuja. Minustapa on parempi että pikkuhousut on päällä ja pyyhettäkin jos suinkin mahdollista.

Ei ole tarpeellista ottaa kaikkia vaatteita pois,eikä mikään pakkokaan ja jokaiselle pitää suoda intiimisuoja kuten kuuluu. Rintojen ja vaon hoito kuuluu vain ja ainoastaan omalle miehelle.

Kauniimpaa on seesteinen ja asiallinen pukeutuminen,mieluiten tummat ja mahdollisimman peittävät alusvaatteet. Nuo paljastavat sopii oman miehen kanssa käytettäväksi. En ikinä suostuisi ja kyllä on jotakin outoa jos pitää alasti riisuutua. Itse menin naisena mieshierojalle: Mies sanoi, että saan miten paljon vaatteita on päällä. No tietenkin uikkarit se viimeisin vaihtoehto. Eka kerralla hierottiin T-paidan päältä, mutta seuraavalla kerralla oli uimapuku.

Itse olen v mies joka harrastaa kuntosalilla käyntiä ja olen nyt kaksi kertaa käynyt n 50 v naisen antamassa urheiluhieronnassa. Aluksi kysyin että voinko olla täysin alasti niin sain myöntävän vastauksen. Pöydällä kun olin niin aluksi nainen peitteli minut mutta sanoin että peitteissä tulee hieman epämukava olo. Jonkin aikaa se pyyhe pysyi pepun ja reisien päällä mutta kun nainen alkoi yläselän jälkeen sieltä hieroa alaselästä niin hän heitti pyyhkeen pois.

Hierontaa hän antoi myös niin että olin selälläni ja tahtomatta siinä kalu oli kovana mutta etiikkansa mukaisesti hän ei koskenut intiimialueisiin.

Sanoi tosin minun hieman pyydellen anteeksi seisokkia että se on ihan luonnollista. Itsestäni on miellyttävää olla ilman alkkareita urheiluhieronnossa ja hierojani mukaan täysin alasti olo ei todellakaan ole yleistä. Olen hieroja, eikä kenenkään tarvitse alasti olla. Kyllä pikkuhousut saa olla jos kyseessä on kokohieronta. Harvemmin rintaliivit päällä pystyy niskaa, hartioita ja selkää hieromaan, kyllä ne pois on otettava ettei tule öljytahroja.

Asiakas kyllä peitellään ettei tarvitse ajatella että jotain pikkupöksyistä näkyy. Ammatti ihmisenä on nähnyt niin paljon eri ihmisiä ettei tarvitse ajatella kellä on mitäkin siellä housuissa. Jos jollakin viisari värähtää, niin pitäköön mölyt mahassaan. Minulle hierominen on työ kuin työ, olen tehnyt sitä jo vuotta. Hienotunteinen pitää olla eri ihmsiten kanssa. Jotkut tulee rintaliivit päällä, ja lasketu vat siihen hoitopöytään, liivit auki ja olkaimet pidemmälle.

Hankalammaksi käy kun pitää hieroa kädet jne. Ottakaa hieronta siten että kyseinen hieroja on ammatti ihminen eikä mikään toisten paikkoja tiiraava henkilö. Itse en halua että miehet ottaa pois pikkuhousunsa. Hieronta ei huonone siinä mitenkään. Minusta kenenkään ei tarvitse katsella kenenkään kaluja eikä muutakaan intiimialuetta. Minusta henkilöt jotka haluavat itseänsä paljastella ovat minusta vähän pereversssiin viittaava. Oudolle ihmiselle omat vehkeensä näyttäminen on minusta outoa.

Onneksi minulle ei ole käynty tuohon tapaan kuin pari kertaa elämässäni, ja minusta se oli epämukavaa. Suostuitko siihen että nuo miehet olivat ilman rihmankiertämää? Laitoitko edes pyyhkeitä peitoksi? Olivatko sitten miehet muutenkin vähän pervon oloisia? Itse olen tosiaan ollut alasti samalla naishierojalla ja ensimmäisen kerran jälkeen hän tosiaan kysyi että milloin haluan tulla uudestaan.

Alaston kroppani varmaan tuskin oli millään lailla ongelma hänelle. Ehkä varmaan asiassa on sekin puoli että jos mies on 1 asiallinen 2 kiva kroppa 3 ihan miellyttävä ulkonäkö niin siinä tapauksessa tämä hierojani ei ollut moksiskaan eikä mitenkään vastaan alastomuuttani Mulla on ollut vuosien varrella kolmen hierojan kanssa seksi suhde , Kolmas tai neljäs kerta aina käydessä ollaan menty pidemmälle, Yksi on päässyt maaliin asti mut muut on alasti hieroneet ja käsillä tehneet.

Saan monesti orgasneja itsestään ainakin vyöhyketerapiassa, Mieheni kiihottuu kovasti hieronnasta ja saa kyllä oikeesti kuuman rouvan hieronnan jälkeen. On aika yleistä hieronta ja erotiikka ja mitä pahaa siinä vaikka monet hierojat täällä vannovat muuta. Joensuuhun kannattaa tulla jos muualla ei ole, Olin 25 kun 50 hieroja sai mua alasti hieroa ekana oli rintsikatkin ne jäi pois ja sit pikkarit jäi ja kiva oli kun mies näki pimpin. Sit koskettelua aina reilummin ja sain levitellä vahingos.

Lähtökohtaisesti jokainen ihminen plintille käydessään on hierojalle vain lihaksia. Lihaksi jotka toki toisilla ovat joillakin alueilla paremmin kehittyneet kuin toisilla, mutta silti yhtäkaikki lihaksia. Mitä tulee ensinnäki alkutilanteeseen, jossa pitäisi vaatteita vähentää, niin toivoisi asiakkaiden ymmärtävän, että kaikista parhaiten erilaiset ongelma-alueet löytyvät, kun vaateusta ei hirveästi päällä ole.

Tuollaisen noermivaatetuksen läpik un ei oikein pässe perille, että onko esim. Tästä sytä on hyvä tietää se, että ammattilaiselle mentäessä ei tarvitse kenenkään miettiä ulkoista olemustaan millään tavalla, ja ihan kaikki mikä asiakkaaseen liittyy on hierojaa velvoittavan vaitiolovelvollisuuden takana. Tässä valossa en ymmärrä ollenkaan hierojia, jotka retostelevat täällä, tai missään, erilaisilla tapahtumilla asiakassuhteissaan. Joku täällä sinänsä ansiokkaasti avasi myös tuon ns "rimanylityksen", jonka jälkeen ei paluuta enää olisi, mutta ihan näin mustavalkoisesti en asiaa kuitenkaan näkisi.

Tämän vuoksi, hyvinkin korkeasta moraalista huolimatta, voi itse kullekin tulla vastaan tilanne, jossa kemiat vaan kohtaavat tai viesti on molemmille niin selvä, että ns. Ennenkuin tuota avaan lisää, niin haluaisin vielä korostaa, että tottakai jokainen hieroja, vaikka mitä muuta väittäisi, rekisteröi ihmistä ja hänen olemustaan. Saattaa todeta mielessään, että onpa jumalattoman kaunis ihminen jokaisen oman mieltymyksen mukaan johon enemmän tai vähemmän vaikuttaa myös asiakkaan muut ominaisuudet kuin vain fyysinen ulkonäkö , mutta ammattimainen hieroja ei siitä tee numeroa millään tavalla eikä mitenkään yritä alkaa ahdistelemaan asiakastaan.

Edelleen korosta sitä, että kun ei ole kone, niin ennemmin tai myöhemmin itsekullekin hierojalle tulee vastaan tilanne, jossa moraali on koetuksella tai se jopa ylitetään, tai toisaalta tilanne jossa yksinkertaisesti vaikkapa rakastuu asiakkaaseensa. Hieronta on kuitenkin on varsin avoin kirja asiakkaan ajatusmaailmaan ja elämään ja se on omiaan myös luomaan erilaisia jänniteitä tai kiinnostusta yhteen tai kahteen suuntaan asiakkaan ja hierojan välillä. Tämä ei kuitenkaan oikeuta hierojaa minkäänlaisiin asiattomuuksiin asiakkaansa kanssa ellei kaikki tapahdu yhteisymmärryksessä molempien välillä, mutta tämä, kuten jo aiemmin viittaisinkin, päättää asiakassuhteen ja tämän jälkeen on sitten kyseessä ihan jotain muuta.

Kaikkien moralisoijienkin on hyvä ymmärtää, että hieronta aivan rehellisesti todettuna, on sen hoitavasta vaikutuksesta ja merkityksestä huolimatta myös erittäin eroottisesti jännittynyttä, ja ihmisten keskinäisissä suhteissa erittäin hyvä tapaa rentoutua ja tuottaa seksuaalistakin mielihyvää.

Jopa erittäin hyvää sellaista. Tästä syystä en myöskään enää nykyisellään moralisoisi kovinkaan voimakkaasti sitä, jos kaksi ihmistä keskinäisellä sopimuksellaan päätyvät siihen, että asiakas saa muutakin tyydytystä tästä tapahtumasta, mutta jälleen se vie varsinaisen asiakkuuden hiukan väärille raiteille, ja onkin syytä tarkkaan harkita millä konseptilla mahdollisia tapaamisia tämän jälkeen jatketaan.

Toisaalta tänä päivänä erilaisetn eroottsten palveluiden myynti on ihan arkipäivää, ja erityisesti naiset ovat viime vuosina tässä erinomaisesti kunnostautuneet, joten tässäkään valossa ei kovin suurta kritiikkiä voisi oikein esittää tämänkän asian suhteen, koska edelleen on kyse kahden ihmisen keskinäisestä halusta ja sopimuksesta, joka ei sinällään voi koskaa olla väärin jos se perustuu molemminpuoliseen haluaan, vapaaehtoisuuteen eikä siinä käytetä ketään henkisesti vajavaista ihmistä hyväksi.

Jos nämä ehdot täyttyvät, niin on hiukan väärin täältä huudella, että eihän se käy. Vaan edelleen haluan korostaa, että ei yhdenkään ns oikean hierojan lähtökohtainen ajatus ole se, että päästään asiakkaan kanssa naimaan tai muutakaan, mutta ei kai sitä voi kokonaan sulkea poiskaan, koska ihmisillä on erilaisia haluja ja tarpeita jotka saattavat kohdata tuollaisessakin tilanteessa!

Se valinta asiakkaalle suotakoon, että hän päättää sen miten siinä plintillä on parasta olla. Kaikki muu, mitä sitten tapahtuu ei kuulu hierontaan, ja se on syytä siinä yhteydessä myös selväksi tehdä, ja molempien ymmärtää että hieronta-asiakkauus päättyy siihen pisteeseen. Kokonaan toine juttu on sitten se, jos joku ihan lähtökohtaisesti on vääristä motiiveista hierojana tai jos ihan suoraan kauppaa eroottisia hoitoja.

Tämä olisi kuitenkin syytä tehdä ihan avoimesti, jotta myös asiakkaalla on mahdollisuus se tietää ja huomioida hierojaa valitessaan. Ja tällöin ei kannata mainostaa sitä klassisena hierontana eikä urheiluhierontanakaan, koska se löyhnetää koko alaa koskvee moraalia ja vaikeuttaa niiden työtä, joilla ainoa tarkoitus on tuoda asiakkaalle kaikki se ns oikea hyöty, joka hieronnalla on saavutettavissa niin hoitomuotona kuin ennaltaehkäisevänä hoitona, joaa se on täysin ylivoimainen hoitomuoto osana harjoittelevan ihmisen lihashuoltotoimia!

Näistä sinun kahdesta jutustasi voin huomata, että et sinä minua tuomitse, vaikka olenkin näin kirjoittanut ja menetellyt. Minun nautintoni alkaa heti siitä hetkestä, kun suljen oven takanani ja olen hierojan kanssa kahden siinä huoneessa. Vaatteeni saavat aika nopeasti lähteä päältäni ja siinä sitten olen näytillä, suurine rintoineni ja hyvän karvoituksen omaavan alapääni kanssa.

Seuraavat minuuttia ovat sitten se kaikkein hienoin tilanne ja uskon hierojankin siitä jotain nauttivan, vaikka koko homma hoidetaankin ehdottomasti vain sormilla. Juttelemme siinä kaikenlaista ja en yhtään pane pahakseni, vaikka hän joskus olisikin kertonut muille hierottaville jotakin minusta. Tätä tulee jatkumaan nyt ainakin toistaisesti noin kahden kuukauden välein ja sitten joskus se meidän välinen viimeinen kerta on asia erikseen.

En kuitenkaan sitä nyt niin paljon odota, koska tämä kaikki on autuasta ja olen joka kerta käsittelyn jälkeen aivan taivaassa ja paikkani oikein mukavassa kunnossa. Pukeminen kylläkin kestää paljon kauemmin, kuin riisuminen. Täytyy toivoa, että joskus kohdalle vielä satut, niin saadaan paljon mielenkiintoisia keskusteluja tästä aiheesta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Hierojalta haetaan kylläkin helpotusta vaivoihin,kivun lievitystä kipuihin ja särkyihin,ei pelkästään nautintoa.

Nämä seksihierojat onkin sitten asia erikseen. Miksi hierojien maine pitää pilata,vaatimalla heitä seksihommiin? Mukavaaa olla siinä 3. On taas aikaa vierähtänyt viimeisetä kirjoituksesta. Onko rajat rikottu, vai eikö juttua riitä? Minulla on huomenna tilaisuus mennä seuraavan kerran hirojalle ja tilanne on aivan sama, kuin viimeksi.

Kaikki asiat tehdään samalla lailla. Siis nopea riisuuntuminen ja sitten täysin alastomana hierojan eteen hänen hieromispöydälleen. Siinä olen suurine tisseineni ja mukavan näköisen karvoitukseni kanssa hänen edessään. Seuraavat minuuttia hän tekee minulle kaikkea hyvää ja myös saa käsitellä niinsanottuja intiimiäkin paikkoja.

Lopputulos on täysin autuaallinen ja sitten kotona jatkamme siitä kahden kesken, mistä hieroja aloitti, mutta hän sai nähdä kaiken ja näyttämisestä minä nautin, sillä minulla on mitä näyttäää ja myös oikeissa paikoissa. Oman kullan kainalos 4. Eikös sinua hävetä yhtään? Onhan sitä minullakin ihan riittävästi näyteltävää,mutta tuskimpa se on kovinkaan fiksua alkaa hierojalle alkaa esittelee itseään,saati antaa kopeloida intiimejä paikkoja.

Kyllä se hieronta antaa minullekin kaikkea hyvää,helpotusta kipuihini ja lopputulos on myöskin autuaallinen. Intiimeihin paikkoihin koskemisesta päätän vain ja ainoastaan minä itse. Seksi on nautittavampaa ilman kipuja,ensin nuo kivut täytyy saada kuriin. Enkä ole ujo,enkä myöskään estoinen,onneksi olen tarpeeksi fiksu että tiedän,miten toimin tilanteessa,kun näköjään kaikista ei ole siihen. Minäkin jatkan kotona oman kultani kanssa kahden kesken,siitä mistä hieroja aloitti ja hän saa nähdä kaiken ja minäpä nautinkin omalle mussukalle näyttämisestä enemmän,kuten kuuluukin.

Joo kyllä minultakin löytyy sitä näytettävää ja oikeissa paikoissa. Mukavaa olla siinä 4. Jokaisella naisella on vietti, että on näytettävä, jos vain on mitä esitellä.

Minäkin päätän tilanteesta ja annan hierojan tehdä työnsä aivan vapaaehtoisesti. Me molemmat nautimme tilanteesta ja ei siitä seuraa mitään vakavampaa. Asia on täysin meidän kahdenkeskinen ja me teemme sen, minkä parhaaksi näemme. Sitten tilanteen jälkeen, kun olen saanut suuret tissini ja komean kolmion peitettyä ja muunkin kroppani, mikä on vaatinut melko pitkän ajan, koska haluaisin hänen vain ihailevan muotojani. Komeita kovia nännejä ja aivan turvoksissa olevaa karvoitusta.

Oven suljettua takanani odotan taas uutta tilaisuutta tähän autuaaseen käsittelyyn. En sen paremmin muina aikoina häntä ajattele, mutta kuitenkin aina se seuraava kerta on mukava.

Olet huoraakin pahempi naikkonen,kyllä sinunlaiset horot tiedetään. Maksulliset naiset itseään näyttelee. Ei kaikilla naisilla onneksi ole mitään viettiä,eikä tarvitse ollakaan. Miksi pitää näytellä itseään,vaikka onkin näytettävää?

Ihmettelen hierojaasi että kehtaakin suostua tekemään mitä tahansa,liekö tuo on mikään oikea hieroja tai sitten olet joku hierojan ahdistelija. Minäkin annan hierojan tehdä työnsä vapaaehtoisesti,mutta vain sovitut asiat,kuten kuuluukin. Mekin molemmat nautimme tilanteesta ja onneksi ei seuraa mitään vakavaa,mikä ei ole tarvis. Muuten oletko harkinnut pornotähden uraa sen kroppasi kanssa,kun niin tykkäät esitellä itseäsi ja kaipaat ihailua sen osalta?

Enkä myöskään kaipaa liikaa ihailua jos kaipaan niin asiallisella tavalla,en mitään sekstistisiä juttuja,mitkä on typeriä. On minullakin näytettävää ja minäpä teen sen fiksummalla tavalla,kuten kuuluu. Enkä suinkaan ole mikään riipputissi onneksi. Rintani ja muutkin paikat ovat kauniit monen mielestä. Onneksi en kiihotu hierojalla,mikä ei ole tarviskaan.

No jokainen taaplatkoon tyylillään,mutta ihmettelen tuollaisia hierojia ja asiakkaita. Taidat olla aika tympääntynyt ihminen. Oletko monellekin esittänyt itseäsi, kun sinua on kehuttu?

Kaikkialla tapahtuu kaikenlaista ja niihin on vain osttava suhtautua. En minä syytä hierojaa siitä, että hän minua hieroo sieltä, mistä haluan ja jos hän on kiinnostunut minun katsomisestani. Hän tekee työnsä ja saa siitä palkkansa. Tänään taas sitten olimme me molemmat tyytyväisiä koko puolentoista tuntiin. Minulla olivat kaikki paikat aivan hellinä, paitsi nännit kovina ja kolmio turvoksissa.

En muuten ole ajatellut pornouraa, mutta sanon vaan, että kyllä kaikki miehet haluavat nähdä naisessa jotain katseltavaakin, ei tarvitse kaikkea peittää. Mutta toisilla voi olla niin vaikea tapaus tämä oma muija, että ukko ei uskalla katsella ja asiasta puhua mitään.

Minulla ei ole mitään tarvetta olla tympääntynyt. Sinä sen sijaan todella taidat olla aika tympääntynyt ja onnettomassa parisuhteessa,kun haet tyydytystä ja lohtua hierojalta. No ei se mitään,tavallaan ymmärrän ja säälin sinua.

Ei minulla myöskään ole mitään tarvetta esitellä itseäni kelle tahansa,koska niin sivistymätön en onneksi ole. Todellakin kaikkialla tapahtuu kaikenlaista,mutta mitä tahansa ei ole mikään pakko suvaita. Minäpä haluankin hierojalta lihashuoltoa ja kivun lievitystä,enkä mitään muuta kopeloimista ja minulle on ihan sama katsooko hän vai ei. Todellakin hän tekee työnsä ja saa siitä palkkansa,kuten kuuluu. Minäkin ja hierojani olemme tyytyväisiä ja minullakin on paikat ihan ok. Minäpäs sanonkin että tuskin kaikki miehet haluaa nähdä naisessa jotain katseltavaa pelkästään,se kokonaisuus,luonne ja keskustelutaito on tärkeimmät.

Mukavaa olla siinä 5. Iltani jatkui kotona ja saunassa, kaikki oli oikein mukavaa. Mieheni kyseli taas, että olinko tyytyväinen tähän kertaan? En voinut muuta, kuin vastata olleeni oikein tyytyväinen.

Hän tietää tarkalleen, että minä siellä keimailen ja olen aivan nakuna. Hän osaksi nauttii siitä, että joku voi arvostaa minun suuria tissejäni ja karvaista vittuani. Olemme myöskin useasti keskustelleet siitä, että olisi sittenkin tarvinnut silloin aikoja sitten mennä jonkun lehden malliksi, kun pyydettiin.

Mieheni on sanonut, että kyllä siinä olisi moni mies kuolannut perääni, kun olisin lehden sivuilla ollut ilman rihman kiertämää oikein hyvissä asennoissa. Mutta tämä on tätäpäivää ja kaikki jatkuu. Molemmat me tiedämme asiat. Taas suunnilleen kaaksi kuukautta ja on seuraavn kerran hieroja. Oman kullan kainalos 5. Minullakin on kaikki oikein mukavaa ja olen oikein tyytyväinen hierontakertoihini.

Onneksi minulla ei ole mitään tarvetta keimailla,koska en välitä sellaisesta ja onneksi siellä saa pyyhkeen suojaksi tarvittaessa. Minäpä nautin siitä että kokonaisuus on tärkeämpi,ei yksi tai kaksi ruumiinosaa, niinkuin varmaan hierojanikin ja arvostan eniten sellaisia miehiä,joille kokonaisuus luonne ja hyvä keskustelutaito on tärkeimmät.

Sain jo pitkän aikaa keskustella, mutta kun minut tuomitaan joka suunnasta, niin katson asian olevan loppu. Nautitaan jokainen olostamme ja vartalostamme ja siitä kenelle sitä näytämme. Oikein hyvä kun luovutat ja että sinut tuomitaan.

Todellakin nautitaan jokainen olostamme ja siitä mikä on oikein. Vai minut tuomitaan teidän ansiostanne. Pidin tätä mainintaani pienenä huumorina, mutta ei tuntunut sitä olevan. Jatkan näyttäytymistäni muissa piireissä, missä sitä osataan arvostaa. Siis naiskauneus ja hyvät muodot kunniaan. Näytetään, mitä meillä on näytettävänä. Ei olla riiputissejä eikä pikkuperseitä, eikä myöskään niuhottajia. Pidähän läskitissi akka turpas kiinni. Jos joku on niuhottaja,niin se olet sinä.

Ketä kiinnostaa sinun seksiseikkailut,ei ainakaan minua. Ei olla läskitissisiä läskiperse niuhottajiakaan,kuten sinä. Joten ime vaan miehes munaa ja paneskele sen kanssa ja lopeta täällä kirjoittelu. Olen jo jonkin aikaa seurannut mielenkiinnolla tätä keskustelua ja se on ollut minusta oikein mielenkiintoista. Sinä olet oikein ilonpilaaja, koska noin kirjoittelet. Kun jollakin ihmisellä ja hierojalla on ollut noin hyvä keskinäinen suhde ja kaikki on toiminut asiallisesti ja hienosti, niin ei voi kuin olla tyytyväinen.

On varmasti monta naista, jotka haluaisivat asian olevan noin hyvin, vaikka eivät sitä uskalla tuoda julki. En voi kuin olla kateellinen asiasta. Sinulle voin toivottaa kaikkea muuta kielenkäytöksesi johdosta. Ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu. Olen myös seurannut mielenkiinnolla tätä keskustelua ja se on minustakin oikein mielenkiinnoista. Riippuu kuka on ilonpilaaja,en minä ainakaan,joten ihan turha minua syyttää,jos jotain olen sanonut niin palautetta antanut,josta olisi syytä ottaa opikseen,eikä suuttua.

Jokaisella on oikeus kirjoittaa miten haluaa ja sanoa oma mielipiteensä. Mielestäni tuollainen ei ole laillista asiakkaan ja hierojan välillä,se on eri asia silloin jos molemmat on vapaita sinkkuja,sitten voidaan sanoa että kaikki toiminut asiallisesti ja hienosti. Miksi muuten tuollaisesta asiasta tarvitsee olla kateellinen?

Ymmärrän hyvin tuon edellisen kirjoittajan kielenkäyttöä,mielestäni siihen on lupa jos tuntuu siltä ja turha siitä on moittia. Sanompa senkin että harkitsen mieshierojani vaihtamista naishierojaan tai sitten lopettaa siellä käymisen kokonaan,näiden juttujen takia. Koska olen pahoittanut mieleni niistä ja ne inhottaa ainakin minua. En suinkaan ole ujo,estoinen,enkä myöskään seksikielteinen,mutta kyllä hierojan luona on osattava käyttäytyä asiallisesti.

Todellakin ei voi kauhalla vaatia,jos on lusikalla annettu. Osuin tänne ja luin koko viestiketjun kerralla. Tavallaan surettaa, että nautinnollisista kokemuksista on saatu kielletyn hedelmän makuinen tapahtuma. Pitääkö joka asiasta nipottaa? Kukaan ei ole kärsinyt vai mitä - ennemminkin nauttinut.

Ei pidä tulla lukemaan viestejä jos ne ällöttävät. Nimittely ja tuomitseminen on mielestäni pikkumaista ja lapsellista. Ja lisään pökköä pesään kertomalla oman kokemukseni: Olen lähes 4-kymppinen naimisissa oleva nainen. Olen käynyt samalla mieshierojalla säännöllisen epäsäännöllisesti n. Aluksi pidin liivit ja pikkuhousut päällä koska ujostelin. Pikkuhiljaa jäi liivit pois koska ne tosiaan on tiellä ja jossain vaiheessa myös housut. Pyyhettä peittona on käytetty myös vaikka se ei selällään maatessa juurikaan peitä pimppiä.

Vuosien mittaan tulee juteltua kaikenlaista ja toinen alkaa tuntua hyvältä ystävältä. Pari vuotta sitten hänen hieroessaan reisiäni aloin kiihottua ja sitä oli vaikea hillitä koska oli ovulaation aika jolloin olen aina hyvin herkällä. Tarrasin lopulta hierontapöydän laitoihin ja hän huolestui luullen että voin huonosti. Tartuin hänen käteensä ja vein sen jalkojeni väliin. Hän ällistyi niin ettei hetkeen tehnyt mitään mutta sitten alkoi estellä, yritti vetää kättään pois mutta pyysin - niin, taisin ihan ruikuttaa että vähän sormeilisi koska mulla halu ja kiihko oli kova.

Ja hän teki sen, en tarvinnut kuin hetken kun sain orkun. Sen jälkeen pyytelin anteeksi mutta hän oli ehtinyt koota itsensä ja sanoi että se oli ilo hänellekin ja sitten jo nauroimme. Olen sen jälkeen käyntieni alussa heti kertonut olenko "sillä tuulella" vai en että hän tietää varautua. Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-.

Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Kävin viime keväänä Turkissa hamamissa. Miespesijä asetteli meidät naiset alastomina - kolme saksalaista ja minut - paadelle mahalleen ja nilkkaotteella levitti meidän kaikkien jalat hieman haralleen.

Halusiko hän vain esteettömän näköalan, vai onko tämä normaali käytäntö. Pesu oli perusteellinen, ja sitten seurasi hieronta. Nuorehko mies hieroi melko kevyesti koko vartalon, ja keskittyi lopuksi pakaroihin ja tisseihin.

Mahallani maaten annoin miehen levitellä pyllyäni, ja nautin salaa, kun tiesin, että hänellä oli suora näköyhteys pilluuni.

Mies puhui hieman suomea ja kysyi tämän tästä oliko käsittely ihanaa. Pakaroita hieroessaan hän kysyi, halusinko, että hän käyttäisi rentouttavaa öljyä. Lupasin, ja tunsin, kuinka öljy valui hitaasti peräaukkooni ja pilluuni, minne se taisi olla tarkoitettukin. Öljy aiheutti miellyttävän kuumottavan tunteen, ja minun oli vaikea pysyä liikkumattomana, varsinkin, kun sormet työskentelivät pararoiden vaossa ja hipoivat aina välillä "vahingossa" pilluani takaa päin.

Rintojen hieronta oli hellää pyörittelyä ja aina välillä kevyitä nännin puristeluja. Tietysti nännit kovettuivat ja varmaankin paisunut klitorikseni tuli myös esiin, kun hän hieroi reisieni sisäpintoja. Koskettelut olivat aavistuksenomaisia ja melkein tulkittavissa vahingoiksi. Pidemmälle hän ei mennyt, mikä oli pieni pettymys. Olin hamamissa ensimmäistä kertaa, enkä yhtään tiennyt, mitä minun pitäisi odottaa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; olisiko hän jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim.

Hierontahuoneen ovi oli auki. Onko hierojilla omistajan valvonta ja saavatko he tyydyttää asiakkaan loppuun asti? Sainko erityiskohtelun, vai onko tämä ihan tavanomaista? Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on.

Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. En tiedä, olisiko poju hoitanut hommat loppuun, mutta ainakin minä tuossa tilanteessa - naisena - siis olisin käynyt jo tosi kuumana. Tuossa kulttuurissa olisi muuten suomalaisille miehille paljon oppimista - níille, jotka aina valittaa pimpin puutetta. Mikä ihme siinä on etteivät ne opi seksiä naisen kanssa. Voitko muuten vielä tarkemmin kirjoittaa tuon paikan nimen.

Minä olen kiinnostunut menemään sinne seuraavalla ulkomaanmatkallani ja uskon että moni ystävättäreni avioliittoihinsa kyllästyneet on myös lähdössä. Laitatko kylpylän nimen vielä palstalle? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

STRIPTEASE AND SEX CZECH ESCORTS

Alastomat suomalaiset naiset eroottinen hieronta miehelle Oleko hieroja ja missäpäin? Pimppikin näkyy,ja kilitoriskin koholla. Tässä valossa en ymmärrä ollenkaan hierojia, jotka retostelevat täällä, tai missään, erilaisilla tapahtumilla asiakassuhteissaan. Eiköhän ne ole nuo pervot naikkoset,jotka tekee tuommoiset jutut laillisiksi ja hyväksityiksi. Hän kysyi, että jatketaanko vielä, vai sainko jo tarpeekseni? Kun olet valmis ja hän kehrää alustallaan, pyyhi hellästi ylimääräinen öljy hänen selästään. Joensuun seudulla on mieshierojia jotka hoitelevat naisia, On riisuutumis nurkassa kietaisupyyhe mahdollisuus ottaa päälle muuten alasti.

Suomi porno gina janaina